Forum for VWACB
Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
Søndag 15.09.2019, 20:02:55

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid
Søk:     Avansert søk
69 650 innlegg i 7 248 emner av 892 medlemmer
Nyeste medlem: karl
* Hovedside Hjelp Lenker Kalender Booking Webshop Logg inn Registrer
Forum for VWACB  |  Generell kategori  |  Tips Og Triks (Moderatorer: Moshe, RZR-Jånni)  |  Emne: Boble 1302S fjusker på kald motor 0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet. « forrige neste »
Sider: [1] Skriv ut
Skrevet av Emne: Boble 1302S fjusker på kald motor  (Lest 222 ganger)
MariusNoss
Medlem
***
Innlegg: 109


Første bilde av min flotte Vw 1500


« på: Mandag 06.05.2019, 22:52:22 »

Heisann

Nyinnkjøpte boblen min fjusker som bare det på kald motor. Nesten håpløst og kjøre i starten. Fin når den blir god og varm.
1972 model 1302S.

1600 orginal motor.

Tips taes imot med stor takk!   Smiler
Loggført
Bjørn Hjellestad
Supermedlem
*****
Innlegg: 927


member Niceprice Racing


« Svar #1 på: Tirsdag 07.05.2019, 09:36:17 »

Heisann!

Sjekk om automatchoken er i funksjon/riktig justert  Thumbs up

http://www.vw-resource.com/34pict3.html#choke
Loggført

Sider: [1] Skriv ut 
Forum for VWACB  |  Generell kategori  |  Tips Og Triks (Moderatorer: Moshe, RZR-Jånni)  |  Emne: Boble 1302S fjusker på kald motor « forrige neste »
Gå til:  

Bygget på MySQL Bygget på PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 godkjent! CSS godkjent!


Google visited last this page I dag kl. 05:52